+31 6 40689884

Gyenesdiás is een van de meest populaire badplaatsen aan de noordelijke oever van het Balatonmeer. De inwoners van deze kleine gemeente bieden hun gasten gevarieerde vakantiemogelijkheden.

Gyenesdiás heeft onder andere twee mooie stranden met vele mogelijkheden tot ontspanning. Zo zijn er een speeltuin met glijbaan, natuurlijk zwembad, sportkampioenschappen, beachvolleybal met tribunes en verlichting, minidisco en is er kinderanimatie. Verder zijn er toegang tot het internet, verhuurstations, restaurants en kunt u er gratis parkeren.

Naast zwemmen in het Balatonmeer kunt u er wandelen in het ongerepte Keszthely gebergte, fietsen op wegen of fietspaden, zeilen, vissen, kleiduivenschieten, paardrijden, bowlen, squashen, biljarten, tennissen etc. En dan is er ook nog het avonturenpark voor de vakantieganger die wel van wat actie houdt.

Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf in dit resort van de West-Balaton regio!

Zalakaros is een dorpje met een grote attractie: het thermaalbad / zwemparadijs. Het hele jaar door komen hier bezoekers uit binnen- en buitenland om van het geneeskrachtige warme water te genieten.

Het dorp organiseert in de zomer verschillende activiteiten waaronder de gezellige wijn- en bierfeesten.

Zalakaros ligt in West Hongarije, in de provincie Zala, genoemd naar het riviertje de Zala. Het ligt op 36 km. van het Balatonmeer omgeven door typisch Hongaarse dorpjes.

Vlakbij Tapolca ligt Kapolcs. Iedere jaar tussen eind juli en begin augustus organiseren de anders zo rustige dorpen rond Kapolcs een bijzonder kunstfestival. Het voortreffelijke buitenprogramma omvat kraampjes, concerten, theater, creatieve ontwerpen en zelfs kookwedstrijden.

Kunstenaars laten hier hun kunstwerken zien. Je proeft hier echt de Hongaarse sfeer. Het is een drukte van belang en zeer gezellig.

Zie: website.

In Kapolcs is permanent het landenpark aanwezig: een soort Madurodam van Hongarije in het klein. Heel bijzonder om te zien!

Op 5 km. van het Balatonmeer vindt u de stad Hévíz. Hévíz heeft ruim 6.000 inwoners en staat bekend als het centrum van het kuurtoerisme met het grootste thermaalmeer  van Hongarije. Het unieke warm-watermeer lokt ieder jaar honderduizend bezoekers.

Er is een modern winkelaanbod met gezellige terrasjes en restaurants. Een bezoek aan de gezellige wijk Egregy is zeer de moeite waard. Met wijnproeflokalen, terrassen en het prachtige uitzicht op het dal en de heuvels die met wijngaarden bedekt zijn.

De stad is een trekpleister voor veel Hongaren, Oostenrijkers en Duitsers die er voor hun vakantie komen. Veel buitenlanders kopen er een luxe vakantiewoning om zodoende goedkoop en gezond te kunnen genieten van het kuurwater. Dit is een stad die u tijdens uw vakantie aan het Balatonmeer niet mag overslaan. Bekijk het filmpje.

Vakantiehuis 1

Vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers. Heerlijk zwembad en een prachtig Balatonpanorama!
Info & Boeken

Vakantiehuis 2

Dubbel huis voor 4 en voor 6 personen met gemeenschappelijk zwembad.
Info & Boeken

Vakantiehuis 3

Luxe vakantiehuis voor 9 personen met 4 ruime slaapkamers en een whirpool op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken

Vakantiehuis 4

Luxe vakantiehuis voor 10 personen met 4 slaapkamers op loopafstand van het Balatonmeer.
Info & Boeken