Home Accomodatie lijst Accomodatie details - Vakantiehuis GYE1a

Vakantiehuis GYE1a starstarstarstar

Gyenesdiás, Zala, 8315, Hongarije

Contact
 

10 personen / 4 slaapkamers
Groot en luxe vakantiehuis op loopafstand van het Balatonmeer. Het is gelegen in een rustig doodlopend straatje met andere moderne woningen. Met vier slaapkamers, whirlpool en 2 badkamers is dit heerlijk onthaasten in Hongarije!

Op de begane grond bevinden zich een grote woonkamer met tv met Nederlandstalige zenders, een open haard en een eettafel, een open keuken met inbouwapparatuur, alsmede een badkamer met whirlpool en douche, verder een toilet en een slaapkamer met een tweepersoons bed. Ook zijn er een wasmachine en een afwasmachine aanwezig. Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers: een met een tweepersoonsbed, een met 3 eenpersoons bedden en een slaapkamer met een twee- en een eenpersoonsbed. Tenslotte een badkamer, een toilet en een balkon.

Buiten is een tuin en een terras met grill waar het heerlijk toeven is. De auto kunt u op het terrein parkeren achter een afgesloten hek of in de garage.

Zwembad
In het voorjaar van 2017 wordt een nieuw zwembad aangelegd, afmetingen: 8 x 4 x 1,50 m.

In dezelfde straat en van dezelfde eigenaar: Vakantiehuis GYE1b (9 personen).

Omgeving
In het dorp zijn diverse goede en goedkope restaurants en winkels aanwezig. In Hévíz en Keszthely zijn alle mogelijke voorzieningen beschikbaar waaronder een 24-uurs winkel en een ziekenhuis. Het wereldberoemde thermaalbad van Hévíz is gelegen op ongeveer 9 km. afstand. Het Balatonmeer ligt op ongeveer 300 m. afstand.

Internet
In deze woning is nog geen internet aanwezig. In veel restaurants is wifi gratis bij het nuttigen van een consumptie.

Massage
Er zijn in de omgeving diverse mogelijkheden om u tegen aantrekkelijke prijzen te laten masseren. Indien gewenst, dan komt de masseur/masseuze veelal ook bij u aan huis.

Fietsen
In deze woning zijn fietsen aanwezig. Door de dorpen en langs het Balatonmeer kan er uitgebreid gefietst worden. Vanwege het heuvelachtige gebied is de omgeving ook uitermate geschikt om te mountainbiken. Informatie en verhuur bij de Tourist Information.

Balaton Vakantie Tips
In uw vakantiehuis ligt een map met informatie over wat er in de omgeving te zien en te beleven is.

Nationaliteit eigenaar
Belgisch.

Taal eigenaar/contactpersoon
Nederlands.

De huurprijs is inclusief
- energie en eindschoonmaak.

Extra service
- toeristenbelasting 1,50 euro p.p.p.n. (ter plekke te voldoen)
- borg 100,00 euro (wordt binnen 7 dagen na uw vertrek teruggestort indien geen beschadiging of vermissing is vastgesteld). 


Kinderkorting
n.v.t.

Huisdieren
Huisdieren zijn in deze woning niet toegestaan.

Boekingsgegevens
- vaste aankomst- en vertrekdag zaterdag. Afwijking in overleg
- minimaal aantal nachten: 7. Afwijkende verblijfsduur in overleg.

Aanbetaling
De aanbetaling voor deze woning bedraagt 30%, te voldoen binnen vijf dagen na uw reservering.
De volledige reissom dient uiterlijk twee maanden voor uw vakantie te zijn voldaan.

Bijzonderheden
Geen
  
Overzicht faciliteiten

handdoekenneebeddengoedjawasmachinejaafwasmachinejabadjakooktoestelja
magnetronjakoelkastjaairconeetvja, Vlaamsstereojainternetnee
kinderkortingnee kinderbedneetuinjaterrasstoelenjagrilljazwembadja
fietsenjarokenbuitenhuisdierenneeenergiejaborgjaeindschoonmaakextra
Faciliteiten
afwasmachine
bad
BBQ
fietsen
golfbaan
groepen
huisdier in overleg
huisdieren
mountain bike gebied
parkeren
roken niet
rustige omgeving
Stereo of DVD installatie
strand nabij
televisie
tuin
tuinmeubilair
vismogelijkheden
vliegveld nabij
wasmachine
zeilen, rondvaart
zwembad

Boeking en Betaling


Als u het boekingsformulier heeft ingevuld en op "bevestig de boeking" drukt, dan ontvangt u van ons een email met de bevestiging van uw boeking en het bankrekeningnummer van Vakantiehuis Balaton. 

De boeking wordt definitief, nadat u de aanbetaling binnen 5 dagen na uw boeking heeft overgemaakt op de bankrekening van Vakantiehuis Balaton. Van uw aanbetaling ontvangt u een betalingsbevestiging. 

De volledige huurprijs dient uiterlijk 2 maanden voor aanvang van uw vakantie te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Vakantiehuis Balaton. Hierna ontvangt u van ons de adresgegevens van uw vakantiehuis alsmede de naam en het telefoonnummer van de eigenaar van de woning.

Wij adviseren u een reis- en / of annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek


Aankomst in en vertrek uit uw vakantiehuis is mogelijk op de aankomst- en vertrekdata genoemd in de boekingsbevestiging. Bij afwijking hiervan is overleg noodzakelijk.

Aankomst is mogelijk tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Bij afwijking hiervan verzoeken wij u om de eigenaar hierover te bellen.
Vertrek is 's ochtends voor 10.00 uur.

Het adres van de woning alsmede naam en telefoonnummer van de eigenaar ontvangt u na volledige betaling van de huurprijs. De sleutel ontvangt u van de eigenaar of de beheerder van de woning.

Afstanden


Auto: vakantiehuis beschikt over een afgesloten parkeerplaats.
Station: 300 m.
Bushalte: 300 m.
Restaurant: 500 m.
Winkels: 700 m.
Strand: 300 m.

Vliegveld


Op 13 km. afstand Hévíz-Balaton Airport
Boedapest op 2,5 uur

Kwaliteit

De vakantiehuizen zijn door ons allemaal zelf bezocht en wij houden steeds nauw contact met de eigenaren. Het niveau van voorzieningen geven wij weer in de vorm van het aantal sterren. Hieronder volgt een uitleg van de betekenis van het aantal sterren:

star

Zeer eenvoudige accommodatie met name geschikt voor de vakantieganger die graag buiten vertoeft en tevreden is met basiscomfort in het vakantiehuis.

starstar

Accommodatie voorzien van eenvoudige inrichting naar de specifieke eisen en gebruiken van het land of de streek. Ideaal voor de vakantieganger die zich graag wil inleven in de vakantiebestemming en genoegen neemt met een beperkte mate van comfort.

starstarstar

Verzorgde accommodatie die voorzien is van het alledaagse comfort. Een verblijf waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

starstarstarstar

Comfortabele, sfeervolle accommodatie voorzien van faciliteiten die uw verblijf net dat beetje extra geven. Vaak geniet u ook van een bijzondere ligging.

starstarstarstarstar

Accommodatie op topniveau. Riant, uiterst comfortabel vakantiehuis met extra luxe faciliteiten zoals een privé-zwembad of sauna.

Voorwaarden/Disclaimer


Algemene voorwaarden Vakantiehuis Balaton

Artikel 1.
Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

Artikel 2.
Totstandkoming huurovereenkomst

Artikel 3.
Betalingscondities

Artikel 4.
Kosten

Artikel 5.
Borgsom

Artikel 6.
Verplichtingen van de verhuurder

Artikel 7.
Verplichtingen van de huurder

Artikel 8.
Aankomst in en vertrek uit het vakantiehuis

Artikel 9.
Beëindiging of wijziging van de huurovereenkomst door de huurder

Artikel 10.
Beëindiging of wijziging van de huurovereenkomst door de verhuurder

Artikel 11.
Aansprakelijkheid en recht

Artikel 12.
Klachten

Artikel 1.
Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen verhuurder en huurder van een vakantiehuis.

Huurder: degene die het vakantiehuis huurt van de verhuurder voor een bepaalde tijd en de overeengekomen huurprijs aan de verhuurder heeft betaald.
Verhuurder: Vakantiehuis Balaton, zijnde degene die het vakantiehuis aan de huurder verhuurt.
Huurovereenkomst: overeenkomst tussen de huurder en de verhuurder met betrekking tot de huur van een vakantiehuis.
Eigenaar: de eigenaar van het vakantiehuis, dan wel diens vertegenwoordiger, die het vakantiehuis in overleg met de verhuurder aan de huurder ter beschikking stelt.
Huurprijs: prijs per overnachting maal het aantal overeengekomen overnachtingen. De huurprijs kan vermeerderd worden met kosten en borgsom.
Aanbetaling: het deel van de huurprijs dat de huurder bij boeking aan de verhuurder is verschuldigd.
Borgsom: bedrag dat de huurder vooraf dan wel bij aankomst in het vakantiehuis betaalt aan de eigenaar voor eventuele kosten, schade of vermissing waarvoor de huurder verantwoordelijk is.
Aankomst- en vertrektijdstip: de tijden die tussen huurder en verhuurder zijn overeengekomen.

Artikel 2.
Totstandkoming huurovereenkomst

De verhuurder informeert de huurder over het huurobject, prijzen en voorwaarden die voor de totstandkoming van de huurovereenkomst van belang zijn. De huurovereenkomst komt tot stand nadat de huurder de boeking op de web site van de verhuurder volledig heeft afgerond en verstuurd en nadat de bevestiging hiervan door de verhuurder naar hem is verstuurd.

Artikel 3.
Betalingscondities

Binnen 5 dagen na boeking door de huurder op de web site van verhuurder dient de aanbetaling op de door verhuurder aan huurder opgegeven bankrekening te zijn bijgeschreven. Wanneer de aanbetaling niet binnen gestelde termijn op de bankrekening van de verhuurder is bijgeschreven, wordt de huurovereenkomst geacht niet tot stand te zijn gekomen. Uiterlijk 2 maanden voor aanvang van de huur van het vakantiehuis dient de volledige huurprijs te zijn overgemaakt op de rekening van de verhuurder. Wanneer hieraan niet is voldaan vervalt het recht op huur van het vakantiehuis, een en ander met inachtneming van het bepaalde in artikel 9.

Artikel 4.
Kosten

Indien naast de huurprijs kosten van toepassing zijn dan zal dat op de web site van de verhuurder vermeld staan. Huurder zal deze op dezelfde wijze voldoen als de huurprijs.

Artikel 5.
Borgsom

De eigenaar is gerechtigd een borg aan de huurder in rekening te brengen. De borgsom dient op diens verzoek vooraf, dan wel bij het betreden van het vakantiehuis aan de eigenaar betaald te worden. De borgsom wordt na afloop van de overeengekomen verblijfsduur onmiddellijk door de eigenaar aan de huurder teruggegeven, dan wel binnen een week op diens bankrekening teruggestort indien de borg vooraf is betaald. Een en ander onder aftrek van eventuele kosten van toegebrachte schade, defecten en/of vermissing of buitenproportioneel verbruik van energie. De eventuele aftrek is in redelijkheid en ter beoordeling aan de eigenaar.

Artikel 6.
Verplichtingen van de verhuurder

De verhuurder draagt er zorg voor dat het vakantiehuis op het overeengekomen aankomsttijdstip in goed verzorgde staat en conform de boekingsbevestiging aan de huurder beschikbaar wordt gesteld.

Artikel 7.
Verplichtingen van de huurder

Bij aankomst in het vakantiehuis is de huurder verplicht de woning en de directe omgeving te inspecteren op eventuele onveilige situaties. Indien er naar de mening van de huurder sprake is van een onveilige situatie, zal hij onmiddelijk de eigenaar hiervan in kennis stellen. De huurder zal de eigenaar redelijke tijd geven de situatie in orde te brengen. Indien de situatie naar mening van de huurder niet voldoende veilig is geworden, dan zal de huurder Vakantiehuis Balaton hiervan onmiddelijk in kennis stellen.

In het vakantiehuis is overnachting toegestaan tot maximaal het aantal personen dat vermeld staat op de web site van de verhuurder. Uitsluitend de met name genoemde personen die door de huurder bij de boeking zijn opgegeven zijn gerechtigd om in het vakantiehuis te overnachten.

Overnachting van bezoekers is slechts toegestaan na voorafgaande toestemming van de verhuurder en betaling van een nader overeen te komen extra huurprijs.Het is niet toegestaan personen in het vakantiehuis toe te laten, anders dan de huurder en eventueel door hem aangewezen personen of vrienden, kennissen of familie. De huurder is verantwoordelijk voor alle genoemde personen.

Bij overtreding van bovengenoemde bepalingen wordt de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang ontbonden en wordt de toegang tot het vakantiehuis geweigerd. Huurder blijft de volledige huurprijs verschuldigd. Na ontbinding van de overeenkomst is de eigenaar gerechtigd het gehuurde direct aan een andere partij te verhuren.

Voorts is het niet toegestaan afgesloten ruimtes te openen. Bij het verlaten van het vakantiehuis, ook voor korte tijd, dient het vakantiehuis volledig te worden afgesloten. Bij diefstal of vermissing als gevolg van het niet nakomen hiervan zal huurder voor de gehele schade aansprakelijk worden gesteld. In het vakantiehuis mag niet gerookt worden. Bij brand als gevolg van nalatigheid zal de huurder aansprakelijk worden gesteld voor de schade.

Normaal gebruik van water en elektra is kosteloos. Indien blijkt dat er sprake is van buitenproportioneel hoog verbruik dan zullen daarvoor kosten aan de huurder in rekening worden gebracht.

Artikel 8.
Aankomst in en vertrek uit het vakantiehuis

Aankomst en vertrek vinden plaats op de aankomst- en vertrekdata genoemd in de boekingsbevestiging. Aankomst van de huurder is toegestaan tussen 14.00 en 18.00 uur. Vertrek dient plaats te vinden voor 10.00 uur.

Bij aankomst controleert de huurder het vakantiehuis en de directe omgeving of deze naar zijn mening veilig is (zie artikel 7.).

Bij aankomst controleert de huurder zelf of het vakantiehuis en inventaris compleet en onbeschadigd zijn. Als er iets beschadigd is of ontbreekt, dient de huurder dit binnen 24 uur na aankomst te melden aan de eigenaar. Deze zal zijn uiterste best doen het te repareren of te vervangen of aan te vullen.

Het te verwachten tijdstip van vertrek dient door de huurder tijdig doorgegeven te worden aan de eigenaar die samen met de huurder de woning inspecteert.

De vakantiewoning wordt na afloop van het verblijf door de huurder netjes en “bezemschoon” opgeleverd. Serviesgoed met toebehoren wordt schoon teruggeplaatst in de kasten. Verplaatst meubilair dient weer op de originele plaats te worden teruggezet. Schade, defecten of vermissingen dienen direct door de huurder aan de eigenaar te worden gemeld.

Artikel 9.
Beëindiging of wijziging van de huurovereenkomst door de huurder

Er kunnen door de huurder geen wijzigingen in een gedane boeking worden aangebracht anders dan na overleg met en goedkeuring van de verhuurder.

Bij gehele of gedeeltelijke annulering van de boeking van het verblijf in de vakantiewoning of beëindiging van de huurovereenkomst door de huurder, zal geen restitutie plaatsvinden van de huurprijs. Dit ongeacht of de annulering voor, tijdens of na het verblijf plaatsvindt.

Bij latere betrekking van, of voortijdige beëindiging van het verblijf in het vakantiehuis blijft de volledige huurprijs verschuldigd.

Artikel 10.
Beëindiging of wijziging van de huurovereenkomst door de verhuurder

De verhuurder kan de huurovereenkomst beëindigen of wijzigen in de volgende gevallen:
a. bij het niet (tijdig) voldoen door de huurder van de huurprijs.
b. overmacht, oorlog, staking, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van verhuurder of huiseigenaar of hun naaste familie. Alle door de huurder betaalde bedragen voor nog niet verstreken overnachtingen zullen binnen 30 dagen na beëindiging aan de huurder geretourneerd worden.
c. wegens omstandigheden die van zodanige aard zijn, dat verhuur van het vakantiehuis onmogelijk wordt zoals onder andere: diefstal van inventaris, vernielingen aan het vakantiehuis en het ongeoorloofd toelaten van personen zoals in artikel 7 omschreven. Indien dit aan de huurder te wijten is zullen betaalde bedragen voor nog niet verstreken overnachtingen niet geretourneerd worden.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor eventuele schade die huurder lijdt als gevolg van de beëindiging van de overeenkomst.

Artikel 11.
Aansprakelijkheid en recht

De verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor:
a. diefstal, verlies of schade, van welke aard ook, aan de huurder overkomen tijdens of ten gevolge van de huur van en het verblijf in het gehuurde vakantiehuis.
b. het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur in het vakantiehuis, tijdelijk uitval of storingen van water- en /of energiehuishouding, weg- en /of bouwwerkzaamheden in de omgeving van de vakantiewoning.
c. schade of letsel als gevolg van het gebruik van het vakantiehuis, inbegrepen inventaris, of ongevallen in en rond het vakantiehuis.

De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het gehuurde en de inventaris daarvan, ongeacht of dit het gevolg is van handelen of nalaten van de huurder dan wel derden die zich met toestemming van de huurder in of rond het gehuurde vakantiehuis bevinden. Bij onjuist gebruik c.q. onjuist achterlaten van de gehuurde woning zullen de kosten aan de huurder worden doorberekend. De verhuurder zal zich inspannen correcte informatie aan de huurder te verstrekken, maar is niet aansprakelijk voor onverhoopte onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

Op alle geschillen tussen huurder en verhuurder is Nederlands recht van toepassing.

Artikel 12.
Klachten

Alle klachten die betrekking hebben op het gebruik van het vakantiehuis dienen door de huurder terstond bij de eigenaar te worden ingediend. De huurder zal de eigenaar voldoende gelegenheid en medewerking geven de klacht binnen redelijke tijd te verhelpen.

Indien geconstateerde gebreken of een klacht niet ter plaatse met de eigenaar kunnen worden opgelost dient de huurder zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de verhuurder. Deze zal zich inspannen om de klacht zo snel mogelijk en naar tevredenheid van de huurder op te lossen.

Mocht de klacht niet bevredigend kunnen worden opgelost, dan dient deze door de huurder schriftelijk en gemotiveerd te worden ingediend bij de verhuurder. Klachten kunnen uiterlijk 14 dagen na afloop van het verblijf in het vakantiehuis worden ingediend.

DISCLAIMER

Informatie die u verstrekt in ons gastenboek kan gelezen worden door andere bezoekers. Let u er daarom op dat u geen persoonlijke informatie aan het gastenboek toevertrouwt. Vakantiehuis Balaton behoudt het recht om reacties naar eigen inzicht en zonder opgaaf van reden te weigeren of te veranderen.

Door het maken van een boeking wordt u opgenomen in ons adressenbestand. Als u hier geen prijs meer op stelt dan kunt u dat doorgeven via de contactmogelijkheid op de web site. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij uw persoonsgegevens niet aan derden. Wij gebruiken uw gegevens om de status van uw reservering en betaling bij te kunnen houden. Verder om u de nodige gegevens over uw verblijf toe te zenden en tenslotte om u op de hoogte te houden van onze diensten.

Adres en telefoonnummer van de huiseigenaren verstrekken wij na betaling van de volledige huurprijs en bevestiging door Vakantiehuis Balaton.

Op verschillende plekken op onze site is een link gemaakt naar websites van derden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij links en tips. Vakantiehuis Balaton is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud hiervan.

Vakantiehuis Balaton geeft u tips om uw verblijf in Hongarije te veraangenamen. Opvolging van deze tips geschiedt geheel op eigen risico van de huurder.

 
Selecteer uw boekingsgegevens
.
Aankomst Vaste verblijfsperiode (nachten)
cat.1-10 personen; aantal:

Bijkomende kosten (VAST of SELECTEREN indien voor u van toepassing)
Administratiekosten 25,00€
Borg 100,00€
p.p.p.n. Toer.belasting 1,50 0,00€

Voer uw adresgegevens in. Uw mobiele telefoonnummer kan handig zijn voor de bereikbaarheid.
.
  Voornaam / voorletters   Achternaam
* *
  Huis nr.   Straat
* *
  Plaats   Geboortejaar van elke gast
* *
  Postcode   Land
* *
  Telefoon   Mobiel
*
  Emailadres
*
Items gemarkeerd met een rood sterretje zijn vereist.

Prijs samenvatting
Overnachtingen
Per nacht
gast(en)  
 
Verblijf incl. belasting
Bijkomende kosten totaal
Eenpersoonstoeslag
Totaal
Aanbetaling
Nog te voldoen
 

Let op: dit is geen boekingsformulier, hier stuurt u een email.
Type het bericht dat u wilt versturen over Vakantiehuis GYE1a

Cancel
Tarief soort Type Geldig van Geldig tot  
1-10 personen 4 slaapkamers 01 sep 2017 30 jun 2018 150,00€  per nacht 
1-10 personen 4 slaapkamers 01 jul 2018 31 aug 2018 190,00€  per nacht 
1-10 personen 4 slaapkamers 01 sep 2018 30 jun 2019 155,00€  per nacht 
1-10 personen 4 slaapkamers 01 jul 2019 31 aug 2019 195,00€  per nacht 
 
 

© 2013 www.vakantiehuisbalaton.nl gerealiseerd door Goldfish|design