Home Balaton Vliegveld
Het vliegveld Hévíz-Balaton Airport

Op ongeveer 15 min. afstand van uw vakantiehuis bevindt zich een nieuw vliegveld: Hévíz-Balaton Airport, of zoals het in het internationale luchtverkeer heet: Balaton Airport. De toeristische gemeente Hévíz is voor een groot deel eigenaar. 

Het is gevestigd bij het dorpje Sármellék bij de westpunt van het Balatonmeer en is te vergelijken met de vliegvelden Eindhoven en Düsseldorf (Weeze): modern, klein en met snelle afhandeling. 
In 2016 worden naar verwachting 35.000 passagiers vervoerd.

Er wordt onder andere gevlogen van en naar vier Duitse steden waaronder Frankfurt en Düsseldorf, alsmede Londen, Rusland en Letland. De planning is om ook vluchten op andere bestemmingen te organiseren. 

NIEUW in 2017: Vanaf oktober verwachte vluchten vanaf Rotterdam Airport. Kijk op Super Hungary voor meer informatie.

TIP: als het voor u handiger of goedkoper is om op Boedapest te vliegen koppel dan een leuk dagje Boedapest aan uw vakantie in Hongarije! Bekijk vluchten vanaf Boedapest en de TIP: bezoek Boedapest.

 


Balaton Vakantie Tip 23: bezoek de wijnkelders van Badacsony, Szigliget en Cserszegtomaj

article thumbnail

Langs het Balatonmeer en tegen de met wijngaarden bedekte heuvels zijn overal gezellige wijnkeldertjes (borpince) te vinden. U kunt er de zelfgemaakte wijnen proeven en als u wilt, meen [ ... ]


 

© 2013 www.vakantiehuisbalaton.nl gerealiseerd door Goldfish|design